Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2024 is van 26 augustus tot en met 30 augustus 2024

Nieuws

Timmerdorp 2024 is vol!

Na een regenachtige inschrijving zijn alle plekken voor Timmerdorp 2024 vergeven. We hebben ontzettend veel zin om aan het eind van de zomervakantie weer met alle deelnemers te gaan timmeren!


Inschrijving Timmerdorp 2024

De inschrijving voor Timmerdorp zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 25 mei om 9.30 uur in de Visser 't Hooft school. Bekijk de INSCHRIJFPAGINA  voor meer informatie.


We zijn weer begonnen!

Timmerdorp 2023 is aan! De hutten schieten alweer uit de grond, het veld staat voor met blije kinderen en vrijwilligers, op naar een geweldige week!


Timmerdorp 2023 is vol!

Na een geslaagde inschrijving is Timmerdorp 2023 vol! We hebben 200 ingeschreven deelnemers en een complete reservelijst. We gaan nu hard aan de slag om alles klaar te maken voor augustus, zodat we er dan weer een geweldige week van kunnen maken.


Inschrijving Timmerdorp 2023

De inschrijving voor Timmerdorp zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 13 mei om 9.30 uur in de Visser 't Hooft school. Bekijk de INSCHRIJFPAGINA  voor meer informatie.


TiDoCa bestaat 15 jaar.

De inschrijving was weer een succes. Alle plekken zijn bezet. Dat is mooi want dit jaar hebben wij een extra feestelijke timmerweek, TiDoCa bestaat dit jaar namelijk 15 jaar. Tijdens de week wordt in het grootste geheim gewerkt aan een mooi dorp wat voor iedereen wordt opengesteld op donderdagavond in de vorm van een “Timmerdorp by Night”.


Inschrijving timmerdorp 2022

De inschrijving voor Timmerdorp zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 14 mei. om 9.30 in de Visser 't Hooft school. Bekijk de INSCHRIJFPAGINA  voor meer informatie.


Geen fik dit jaar

Helaas zal het Timmerdorp dit jaar op vrijdagavond niet afgesloten worden met een fik. Na het slopen op vrijdagochtend is het Timmerdorp voorbij, en zal er geen afsluitende activiteit meer zijn.


Timmerdorp 2021 gaat door!

Timmerdorp 2021 gaat door!
 
Wij zijn blij te kunnen melden dat we in 2021 weer een Timmerdorp zullen hebben. Ondanks de Corona-maatregelen kunnen we uitkijken naar een timmerweek aan het eind van de zomervakantie.
 
Uiteraard zullen er wel maatregelen getroffen moeten worden. Zo kunnen er dit jaar 150 deelnemers meedoen, in plaats van de 'normale' 225 deelnemers. Verder zal ook het programma van de week wat aangepast worden en zijn er nog andere aangepaste regels om het Timmerdorp dit jaar door te kunnen laten gaan.
 
Ouders en verzorgers van de deelnemers hebben een mail met informatie ontvangen. Mocht u deze niet ontvangen hebben horen wij het graag, zodat wij dit op kunnen lossen.
Meer informatie over de maatregelen en wijzingen rondom Corona zijn op deze pagina te lezen.
 

Timmerdorp en Corona

Wij zijn al een tijd bezig met de voorbereidingen van het Timmerdorp. Door de versoepelingen van de afgelopen weken waren wij erg hoopvol een “normaal” timmerdorp te organiseren. Helaas zijn de besmettingen dusdanig opgelopen dat ook wij ons hier op moeten aanpassen. Om deze reden is besloten om geen deelnemers van de reservelijst toe te laten tot het Timmerdorp.

Op dit moment is het nog niet zeker of het timmerdorp überhaupt door kan gaan.


Reservelijst Timmerdorp 2021

Op 10 juni 2021 zijn de bevestigingsmails verstuurd naar alle ouders/verzorgers van kinderen die op de reservelijst staan (nummer r1 t/m nummer r75). Mocht u deze mail niet gekregen hebben willen we u vragen contact op te nemen via het contactformulier, zodat we de juiste contactgegevens hebben. We zullen namelijk ook contact opnemen via de mail als de kinderen van de reservelijst mee kunnen doen met het Timmerdorp.

Alle plekken voor het Timmerdorp zijn vergeven. Daarnaast is ook de reservelijst vol.

Het doorgaan van Timmerdorp 2021 is afhankelijk van de landelijk geldende Corona-regels. Wij zullen later definitief beslissen of het Timmerdorp doorgang zal vinden.


Inschrijving Timmerdorp 2021

Op zaterdag 29 mei van 9.30 uur tot 11.00 uur zal de inschrijving voor Timmerdorp 2021 plaatsvinden. Wij hebben goede hoop dat de Corona-maatregelen in de komende maanden zo aangepast zullen worden dat het voor ons mogelijk is om een Timmerdorp te organiseren. Wel zullen we een aantal aanpassingen moeten doorvoeren. Zo kunnen er op 29 mei maximaal 150 kinderen worden ingeschreven. Daarnaast zullen we een reservelijst opstellen van nog eens 75 kinderen, die bij voldoende versoepelingen alsnog kunnen worden ingeschreven.

De inschrijving zal weer plaatsvinden bij de Visser 't Hooftschool. In plaats van binnen zal de inschrijving volledig op het schoolplein zijn. Betaling van het inschrijfgeld van € 25,- kan door middel van het scannen van een QR-code.

Mochten de maatregelen niet voldoende versoepelen zal het bestuur van het Timmerdorp besluiten het Timmerdorp 2021 toch niet door te laten gaan. In dat geval zal restitutie van 80% van het inschrijfgeld plaatsvinden.


Timmerdorp 2021

Vanwege de nog steeds geldende Corona-maatregelen is het op dit moment nog niet duidelijk of wij dit jaar een Timmerdorp kunnen organiseren. Om die reden hebben wij besloten om de inschrijving uit te stellen tot eind mei. Mocht het tegen die tijd mogelijk lijken om een Timmerdorp te organiseren zullen wij jullie via onze website en sociale media op de hoogte houden. Uiteraard zullen wij op alle mogelijke manieren proberen Timmerdorp 2021 te organiseren, rekening houdend met de verantwoordelijkheid die wij hebben naar onze vrijwilligers en deelnemers.


Timmerdorp 2020 gaat niet door

Tot onze grote spijt treffen de recente maatregelen omtrent Covid-19 ook het Timmerdorp. Omdat wij een vergunningsplichtig evenement zijn zal dit jaar het Timmerdorp in Castricum niet door kunnen gaan. Wij vinden het heel jammer, maar stellen de gezondheid van onze vrijwilligers en deelnemers voorop. Voor nu kijken wij vooruit wat dit gaat betekenen voor Timmerdorp 2021. Houd de site en Facebook in de gaten voor updates. 

Mocht dit nog vragen oproepen kunt u contact opnemen met het bestuur via bestuur@timmerdorpcastricum.nl


Inschrijving word verplaatst

Vanwege de aangepaste richtlijnen vanuit de overheid en RIVM hebben wij helaas moeten besluiten de inschrijving uit te stellen. Wij vinden het niet verantwoord om de verwachte hoeveelheid mensen bij elkaar te zetten voor de inschrijving, en willen iedereen een eerlijke kans op een plekje geven. Wij zullen de komende tijd de maatregelen volgen, en een nieuwe datum voor de inschrijving kiezen wanneer dit mogelijk is. Hou de website en Facebook in de gaten voor updates.


Inschrijving Timmerdorp 2020

De inschrijving voor Timmerdorp zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 14 maart. om 9.30 in de Visser 't Hooft school. Bekijk de INSCHRIJFPAGINA  voor meer informatie.


We gaan fikken vanavond!

We hebben toestemming gekregen om vanavond te fikken, dus om 19.30 wordt de houtstapel aangestoken. Iedereen die wil is welkom om te komen kijken! Tot vanavond! Wij hebben er zin in.


Filmpje: Hoe bouw je een hut?

Ben je even vergeten hoe je ook alweer een hut moet bouwen? Of is dit de eerste keer dat je meedoet met het Timmerdorp? Met dit filmpje wordt het allemaal duidelijk. En als het volgende week even niet lukt, of je hebt hulp nodig, alle leiding in de rode shirts kunnen je helpen!


Statiegeldactie Albert Heijn

De hele maand augustus kan je bij Albert Heijn Castricum je statiegeldbonnetje inleveren voor het Timmerdorp. Hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Verzamel zoveel mogelijk lege flessen, en lever ze in voor ons! Tijdens het Timmerdorp kan je je flessen ook meenemen naar het terrein, om ze bij ons in te leveren. Help jij ons mee?


Timmerdorp 2019 is vol

Na een razendsnelle inschrijving is Timmerdorp 2019 vol! Ook de reservelijst is volledig gevuld. Bedankt voor het inschrijven en tot in de zomer. Wij hebben er zin in!


Inschrijving Timmerdorp 2019

De inschrijving voor Timmerdorp 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart 2018, om 9.30 in de Visser 't Hooft school. Bekijk de INSCHRIJFPAGINA  voor meer informatie.


De fik gaat door!

Geweldig nieuws, de fik gaat door! Vanavond om 19.30 wordt de brandstapel, onder begeleiding van de brandweer, aangestoken! Trek oude kleren aan, neem wat lekkers te eten en te drinken mee en kom lekker genieten. Wij gaan dat in elk geval doen, we hebben een topweek gehad! Bedankt allemaal!


Ophalen deelnemersbanden

Op zondag 26 augustus om 16.30 kunnen de deelnemersbanden opgehaald worden. Vanwege het tekenen is het noodzakelijk dat dit door een ouder of verzorger van de deelnemers zelf gebeurt.


Bedrag statiegeldactie Albert Heijn

Vandaag hebben Merel en Guus het resultaat van de statiegeldactie van Albert Heijn Castricum opgehaald. We zijn ontzettend blij met dit ontzettend mooie bedrag!
Wij willen Albert Heijn en iedereen die een bonnetje gedoneerd heeft ontzettend bedanken, jullie zijn toppers!

Flessen actie 2018


Statiegeldactie Albert Heijn

De hele maand juli kan je je statiegeldbonnetjes bij Albert Heijn Castricum inleveren als donatie voor het Timmerdorp! Vertel het door, en lever zoveel mogelijk statiegeldflessen in om het Timmerdorp te steunen. Alvast bedankt!


Inschrijving Timmerdorp 2018

De inschrijving voor Timmerdorp 2018 zal plaatsvinden op zaterdag 17 maart 2018, om 9.30 in de Visser 't Hooft school. Bekijk de INSCHRIJFPAGINA  voor meer informatie.

Om iedereen die graag vroeg in de rij staat tegemoet te komen hebben wij wegens de barre weersomstandigheden besloten morgenochtend de deuren van de school te openen om half 8. 
Er kan dan binnen gewacht worden tot wij om half 10 de inschrijving beginnen.

Let op : Het word komende zaterdagochtend erg koud. Trek warme kleding aan voor tijdens het wachten. 


De fik gaat door!

Goed nieuws! Vanavond om 19.30 gaat de fik in onze leidingtoren. We mogen fikken! Tot vanavond.


Regen woensdag 30 augustus

Goedemorgen! Wat een vies weer he? Kinderen die deze ochtend niet in de regen willen timmeren mogen ook een ochtendje thuis blijven. Dit willen we dan wel graag weten (06-22049459 of info@timmerdorpcastricum.nl). Natuurlijk mogen jullie wel lekker komen timmeren, zorg dan voor goede regenkleding


Timmerdorp 2017 is vol

Afgelopen zaterdag was er weer veel belangstelling voor de inschrijving voor het Timmerdorp 2017.
Alle 225 plekken zijn vergeven, Timmerdorp 2017 is vol.


Inschrijving Timmerdorp 2017

De inschrijving voor Timmerdorp 2017 zal plaatsvinden op zaterdag 18 maart 2017, om 9.30 in de Visser 't Hoofd school. Bekijk de inschrijfpagina voor meer informatie.


De fik gaat door!

Vanavond om half 8 gaat de fik in de leidingen en brandstapel! Dit wordt een prachtige afsluiting van Timmerdorp 2016! Tot vanavond!


Timmerdorp 2016 van start

Timmerdorp 2016 is weer begonnen! Met de hulp van alle ouders, onze vrijwilligers en de sponsoren gaan we er weer een geweldige week van maken!


Banden halen 21 augustus 2016

Op zondagmiddag 21 augustus 2016 kunnen de Timmerdorpbanden opgehaald worden. Dit kan van 16.30 - 17.30. Het ophalen van de banden moet gebeuren door een ouder of verzorger. Zorg ervoor dat u het inschrijfformulier meeneemt.


Timmerdorp 2016 vol

Na de overweldigende belangstelling tijdens de inschrijving op 19 maart is Timmerdorp 2016 vol.
Er kunnen geen kinderen meer ingeschreven worden.


Inschrijving Timmerdorp 2016

De inschrijving voor Timmerdorp 2016 vindt plaats op zaterdag 19 maart, van 9.30 tot 11.00.

Voor meer informatie kunt u HIER kijken.


Timmerdorp 2015 afgelopen

Timmerdorp 2015 is nu echt voorbij!
Het was een prachtig jaar, heerlijk in de zon en natuurlijk weer met een geweldige fik als afsluiting!
Op naar Timmerdorp 2016!!!!!!