Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2024 is van 26 augustus tot en met 30 augustus 2024

Verslag van de Dag

Champagne om te toasten op 5 jaar TiDoCa

Donderdag 1 september 2011

Zo, alweer een verslag wat pas de volgende ochtend geschreven kan worden. Wat was dat een feest gister zeg! Leuke muziek, lekker eten en drinken, spelletjes, ik vond het een zeer geslaagde avond! Super hoor!

De rest van de dag was natuurlijk ook weer tof! ’s Ochtends kon er lekker getimmerd worden, en was er een spannend voetbaltoernooi, waar uiteindelijk het beste team de finale won. Maar het leukste gister was natuurlijk de barbecue ’s middags. Alle kinderen kregen vlees, chips, drinken en pannenkoekenbeslag. Overal op het veld waren vuurputjes geschept, waar mooie vuurtjes gestookt werden. Op die vuurtjes kwamen roosters, en daarop kon al het eten klaargemaakt worden. Bij sommige van die putjes zie je altijd heel originele dingen verschijnen. Marshmallows, popcorn, en alles moet natuurlijk geproefd worden. Het smaakte allemaal echt heerlijk!!

Na de barbecue konden alle kinderen naar huis, en zo te zien hebben jullie allemaal veel moeite gedaan om je prachtig op te tutten. Alle jongens zagen er superstoer uit, en de meiden waren allemaal hartstikke mooi, met make-up en gave jurken. Echt prachtig!

Achter mij wordt nu alweer druk getimmerd, want het is ondertussen alweer vrijdagochtend. De laatste paar timmeruren. Vanmiddag begint namelijk met het omtrekken van de hutten, en daarna moet alles uit elkaar gesloopt worden. Al het hout gaat dan naar de houtstapel, waar vanavond de fik is. Want als ik nu kijk naar het prachtige weer gaat die fik zeker door! Om half 8 wordt het vuur aangestoken, en we proberen mogelijk te maken de fik live te bekijken via de webcam. Dus iedereen kan vanavond toeschouwer zijn van de mooiste fik van de zomer!

Ik moet nu toch maar weer even verder helpen, want achter mij zie ik alle leiding hard werken. Waarschijnlijk gaat er vanavond ook geen verslag geschreven worden, maar verschijnt die morgen in de loop van de dag op de website!
Groetjes,
Margy

Bekijk alle dag verslagen