Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2024 is van 26 augustus tot en met 30 augustus 2024

Verslag van de Dag

De mannen zijn al bezig met hout verplaatsen

Woensdag 24 augustus 2011

Hey hallo allemaal!

Nog maar 1 nachtje slapen, dan begint voor mij het Timmerdorp weer! Voor jullie duurt 't nog iets langer, namelijk nog... Even tellen...  Ohja, 5 nachtjes. 
Vorig jaar waren alle dagverslagen geschreven door H. Amer, maar dat is eigenlijk niet mijn echte naam. Ik heet Margy, en zit in de leiding. Omdat ik het toch wel heel leuk vindt om elke dag op te kunnen schrijven wat ik allemaal heb meegemaakt wil ik dat dit jaar ook doen. Zeker omdat dit jaar een heel bijzonder jaar is! Jullie weten toch wel waarom? Het bestuur van het Timmerdorp (Jantien, René, Mike en Jack) doen dit namelijk alweer 5 jaar. Dat betekent dus al 5 jaar TiDoCa!
Ik heb gehoord dat er een echte feestcommissie is gemaakt, die al het hele jaar allemaal plannen aan het maken zijn voor dit Timmerdorp. Dus volgens mij gaan er veel leuke dingen gebeuren!

Zoals ik al zei, gaat het donderdag weer beginnen voor mij. Alles voor dit Timmerdorp moet voorbereid worden, en daar beginnen we donderdag mee. Als we dat niet zouden doen is er misschien geen brug, en moeten jullie zwemmen om op het veld te komen. Of de fietsenstalling staat er niet en moet je je fiets helemaal onderuit een grote stapel halen. Dat is natuurlijk niet handig. En natuurlijk komen er al heel veel ouders en andere familieleden helpen, om stempels te verdienen. Die stempels zijn nodig om mee te mogen doen aan het Timmerdorp. Vanaf vrijdag komen er ouders die vooral moeten helpen met het slopen van pallets. En dat hout wordt dan door jullie gebruikt om mee te timmeren.

Ik moet natuurlijk dit verslag niet teveel schrijven, anders heb ik aan het eind van de week misschien niks meer over. Vorig jaar, dat weet ik nog, had ik even een kort lijstje van belangrijke dingen voor als je meedoet aan het Timmerdorp. Dat lijkt me voor nu ook wel weer handig.

  • kijk tijdens het Timmerdorp elke dag op WWW.TIMMERDORPCASTRICUM.NL voor het Verslag van de Dag
  • vertel iedereen over het Verslag van de Dag
  • als je iets hebt meegemaakt kan je mij, Margy van de leiding, even opzoeken, misschien komt jouw verhaal dan wel in mijn verslag
  • trek goede schoenen en kleren aan
  • vergeet je hamer niet
  • spijkers meenemen is niet nodig
  • het wordt een echte feestweek!

Nou, volgens mij is mijn verslag voor nu wel lang genoeg. Over een paar dagen schrijf ik een nieuw verslag, over alle voorbereidingen. Ik maak daar vast al wel leuke dingen mee!
En natuurlijk hoop ik jullie allemaal maandagochtend te zien!
Hebben jullie er al zin in!? Ik wel!!

Groetjes,
Margy

 

 

Bekijk alle dag verslagen